پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰

مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی:

۴۴ ایستگاه دیجیتال روستایی در خراسان جنوبی راه اندازی می‌شود

۴۴ ایستگاه دیجیتال روستایی در خراسان جنوبی راه اندازی می‌شود

بیرجند- مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی از دست اجرا بودن ۴۴ ایستگاه دیجیتال روستایی در استان خبر داد و گفت: برنامه ریزی شده این ایستگاه ها در شهریورماه سال جاری به بهره برداری برسد.

علیرضا آئینه دار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان خراسان جنوبی با ۱۵۱ هزار کیلومتر مربع وسعت به عنوان یکی از پهناورترین و کم تراکم ترین استان‌های کشور مطرح بوده و به همین جهت در برخی شاخص‌ها محرومیت‌های زیادی دارد.

مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی بیان داشت: پوشش دیجیتال شبکه‌های تلویزیونی فرصت مناسبی برای رفع محرومیت‌ها از طریق معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی مناطق روستایی استان است.

وی با بیان اینکه تقویت و راه اندازی فرستنده‌های دیجیتال در روستاها به عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای جامعه روستایی امروز است، ادامه داد: در این راستا راه اندازی ایستگاه‌های دیجیتال از مهمترین اولویت‌های استان در جهت کمک به توسعه و پیشرفت استان بوده است.

آئینه دار با اشاره به انعقاد تفاهم نامه‌ای در همین راستا طی آذرماه سال گذشته مابین استانداری خراسان جنوبی و سازمان صدا و سیما گفت: تا قبل از انعقاد تفاهم نامه مزبور ضریب نفوذ مراکز دیجیتال در استان کمتر از ۹۰ درصد بوده است.

وی ادامه داد: با انعقاد تفاهم نامه مزبور در سال گذشته اجرای ۸۳ ایستگاه دیجیتال در مناطق روستایی در دستورکار مسئولین استان قرار گرفت.

مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۳۹ ایستگاه دیجیتال روستایی به بهره برداری رسیده است.

به گفته وی در حال حاضر عملیات اجرایی تعداد ۴۴ ایستگاه دیجیتال روستایی دیگر با همکاری و مشارکت صدا و سیما و نهادهای انقلابی و نیز جلب مشارکت اهالی و دهیاری‌ها در دست اجرا است.

آئینه دار تصریح کرد: با اجرای کامل این ایستگاه‌های تا شهریور ماه سال جاری ضریب بهره‌مندی مردم از پوشش شبکه‌های دیجیتال در سطح استان به میانگین کشور خواهد رسید.

وی سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان اشاره کرد و گفت: در این سفر ۱۲ فرستنده دیجیتال برای بهره‌مندی ۱۸ روستا از شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی به بهره برداری می‌رسد.

کد خبر 4946611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha